Vajadzēs:
♨ 1 paciņa Selgas cepumu
♨ mazliet vairāk par puspaciņu sviesta
♨ 1 apelsīna sula
♨ puscitrona sula
♨ 2 Kārums baltie jogurti
♨ kārba iebiezinātā piena
♨ 200 g salda krējuma
♨ puslitrs saldētu zemeņu
♨ 2 paciņas želatīna (vajadzīga būs 1 pilna, no otras mazliet vairāk kā puse)
♨ baltās šokolādes tāfelīte
1. Tradicionālo pamatnīti izveidojam no drupinātiem cepumiem un izkausēta sviesta un ledusskapī iekšā.
2. Krēmam samaisām jogurtu ar iebiezināto pienu un atkausētām zemenēm ar visu sīrupu. Iespiežam pusapelsīna sulu. Pievienojam uzbriedinātu, izšķīdinātu želatīnu. Lejam formā un liekam ledusskapī sastingt.
3. Virskārtai sagatavojam zemenītes ar sīrupu, pusapelsīna sulu un puscitrona sulu. Pievienojam želatīnu un lejam kūkai virsū.
4. Trauciņā izkausējam nedaudz balto šokolādi ar sviestu un dekorējam kūku. Es arī vēl sarīvēju iepriekš šokolādi un uzkaisīju.
No comments:
Post a Comment