Pamatnei:
♨ 7 olas
♨ 7 ēdamkarotes cukura (strīķētas)
♨ 7 ēdamkarotes miltu
♨ konservētu persiku lielā bundža
Pildījumam:
♨ paciņa krēmīgas konsistences biezpiena
♨ 200 g saldā krējuma
♨ paciņa marmelādes
♨ cukurs pēc garšas
Uzcep biskvītu 190 C - atdala olu baltumus no dzeltenumiem. Dzeltenumus saputo ar cukuru (es vēl piešauju vaniļas cukuru). Baltumus saputo stingrās putās un uzmanīgi iecilā dzeltenumos, turklāt uzsijājot miltus. Mīklu klāj uz cepampapīra un cep ~ minūtes 8-10, kad biskvīts top zeltaini brūns.
Atdzisušam uzsmērē sablenderētu persiku masu, lai smuki iesūcas biskvītā. Tad klāj krēma masu, kurā iegriezta marmelāde. Sarullē un ledusskapī iekšā līdz nākamajai dienai!
Apetītlīgāk izskatās, ja netrūkst pūdercukura pārkaisīšanai ;)