Tuesday, August 20, 2013

Gaisīga JOGURTA - PERSIKU kūka

Kūkas pamatnei:

♨ 1 Selgas paciņa,
♨ puspaciņa izkausēta sviesta
♨ bundža konservētu persiku

Krēmam:
♨ 2 Kārums bezpiedevu jogurti
♨ 200 g saldais krējums
♨ Iebiezinātais piens ar cukuru
♨ Gandrīz paciņa izkausēta želatīna.

Pamatni gatavo kā parasti, to noklāj ar persiku šķēltītēm. Uzputo saldo krējumu, pievieno jogurtu, pievieno iebiezināto pienu uz aci un pēc garšas. Visbeidzot pievieno želatīnu. Masu hops uz pamatnes un ledusskapī iekšā. Vislabāk gaidīt diennakti. Tortes virsmai var sagatavot mandeles - mandeļu lapiņas apgrauzdē uz pannas sviestā un cukurā, bet garšo labi arī bez.