Šie nu ir vieni perfekti cepumi rudenīgi lietainai dienai pie kafijas vai tējas tases, kā jums tīk. Tieši tik saldi, cik tie ir.
Nepieciešams
♨ 2 1/4 tases miltu*
♨ 1 tējkarote sāls
♨ 1 tējkarote sodas
♨ 3/4 tases baltā cukura
♨ 3/4 tases brūnā cukura
♨ 1 tase mīksta sviesta
♨ 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
♨ 2 olas
♨ 340 g šokolādes gabaliņu
Krāsni uzkarsēju līdz 190 C.
Samaisu miltus, sāli un sodu.
Citā traukā samaisu brūno cukuru, smalko cukuru, mīkstu sviestu un vaniļas ekstraktu (biežāk lieku vaniļas cukuru vai šoreiz mežrozīšu sīrupu), kamēr masa krēmīga.
Tad pievienoju olas un turpinu maisīt.
Pievienoju miltus un kārtīgi samaisu.
Visbeidzot pievienoju šokolādes gabaliņus.
Cepu 8-10 minūtes.
Forši ir tas, ka šiem cepumiem nav jāveido kāda noteikta forma, ņemam karoti un liekam pikas, kas beigu beigās izvērtīsies par visai apaļas formas cepumiem.
*Tā kā šī recepte nāk no ASV un atradu to uz chocolate chip paciņas, tad 1 tase ir aptuveni 250 ml.
Izskatās varbūt necili, bet garšo tiešām labi.